Nipi i Ali Ahmetit: Adoleshenti që fiton tendera 5.000.000 denarësh!

Must read

Nipi i Ali Ahmetit: Adoleshenti që fiton tendera 5.000.000 denarësh!

Nuk e lexuat gabimisht, po pra bëhet fjalë për nipin e Ali Ahmetit, Drin Ahmedi i cili në një moshë shumë të re po...

Kush është bukuroshja nga Shkodra qe po q’mend tgjithë Shqiptarët.

E bukur, seksi dhe mjafte e ndjekur kjo ështe Bukuroshja Shqiptare Arsi Berdica nga Shkodra e cila jeton në Kosovë në Prishtinë. Arsi është...

Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë. Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Nuk e lexuat gabimisht, po pra bëhet fjalë për nipin e Ali Ahmetit, Drin Ahmedi i cili në një moshë shumë të re po tregohet mjaft i sukseshëm.

Redaksia jonë arriti të sigurojë dokumentacione të 2 tenderave të fituar nga një individ i cili është në një moshë mjaft të re.

Është i çuditshëm fakti se si një njeri i asaj moshe të tregohet aq i aftë për biznises kur dihet që për moshën e tij nuk ka përvojë në biznes dhe ka shkollim të mangët. Bëhet fjalë për vetëm dy tendera me vlerë mbi 5.000.000 denarë dhe shumë të tjerë që rrijnë të fshehur nëpër sirtaret e zyrave shtetërore të kapura funksionarët e partisë BDI.

Foto 1 – Tenderi i parë


Në tenderin e parë bëhet fjalë për marrëveshje në mes kompanisë publike në kuadër të Komunës së Kërçovës – Komunalec, dhe shoqërisë EVEREST me pronar Drin Ahmedi. Vlera e këtij tenderi kap shifrën e 2,920,583 denarë.

Foto 2. Tenderi i dytë


Ndërsa në tenderin e dytë bëhet fjalë për marrëveshjë në mes Termocentralit Oslomej dhe shoqërisë EVEREST me pronar Drin Ahmed dhe vlerë 2.360.000 denarë.

Përderisa plot të rinjë shqiptarë ekselentë e të suksesshëm nuk arrijnë të sigurojnë as edhe një vend pune dhe detyron të lëshojnë vendlindjen, ky rast edhe njëherë shpërfaq keqpërdorimet e mëdha dhe kurdisjet e tenderave.

Është koha e fundit që ata të cilët fituan pushtetin duke u thirrur ditën në luftën e UÇK-ës, e natën duke kurdisur tendera për të afërmit e tyre, të japin llogari njëherë e mirë para drejtësisë së reformuar që do të vijë pas 15 korrikut. Ndërsa prokurorisë së reformuar i mbetet që të zbulojë se cili biznesmen po qëndron pranë një adoleshenti dhe nga ku u siguruan paratë për paisjet qindra-mijëra euroshe që përdoren në guroret e Bukojçit në Kërçovë.

Kjo është video që dëshmon pronësinë e kompanisë EVEREST nga vëllau i Ali Ahmetit, Fekri Ahmeti. Të bashkëngjitura mund të shikoni edhe dokumentacionet e plota të tenderave.

DOKUMENT: TENDERI 1

DOKUMENT TENDERI 2

- Advertisement -

More articles

- Advertisement -

Latest article

Nipi i Ali Ahmetit: Adoleshenti që fiton tendera 5.000.000 denarësh!

Nuk e lexuat gabimisht, po pra bëhet fjalë për nipin e Ali Ahmetit, Drin Ahmedi i cili në një moshë shumë të re po...

Kush është bukuroshja nga Shkodra qe po q’mend tgjithë Shqiptarët.

E bukur, seksi dhe mjafte e ndjekur kjo ështe Bukuroshja Shqiptare Arsi Berdica nga Shkodra e cila jeton në Kosovë në Prishtinë. Arsi është...

Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë. Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Customer Engagement Marketing: A New Strategy for the Economy

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...