Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Must read

Nipi i Ali Ahmetit: Adoleshenti që fiton tendera 5.000.000 denarësh!

Nuk e lexuat gabimisht, po pra bëhet fjalë për nipin e Ali Ahmetit, Drin Ahmedi i cili në një moshë shumë të re po...

Kush është bukuroshja nga Shkodra qe po q’mend tgjithë Shqiptarët.

E bukur, seksi dhe mjafte e ndjekur kjo ështe Bukuroshja Shqiptare Arsi Berdica nga Shkodra e cila jeton në Kosovë në Prishtinë. Arsi është...

Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë. Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë.

Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime së Eriselda është zgjedhur Femra më e bukura në Shqipri, në top 10 në femrat më të mira në botë.

Tani më Eriselda kohen e fundit shihet shume duke bër kërcnime permes rrjeteve sociale të saj Instagram,Snapchat me njëren nga kengtarët e kosovës.

Shume shpejte Princesha Eriselda Hasani do të sjellë një Fotoshoting të ri për Fansat e sajë. Në këto foto Eriselda shihet një pregaditje për diskotekë në Tiranë të cilen shume shpejt do ta zbulojme edhe lidhjen e sajë.

- Advertisement -

More articles

- Advertisement -

Latest article

Nipi i Ali Ahmetit: Adoleshenti që fiton tendera 5.000.000 denarësh!

Nuk e lexuat gabimisht, po pra bëhet fjalë për nipin e Ali Ahmetit, Drin Ahmedi i cili në një moshë shumë të re po...

Kush është bukuroshja nga Shkodra qe po q’mend tgjithë Shqiptarët.

E bukur, seksi dhe mjafte e ndjekur kjo ështe Bukuroshja Shqiptare Arsi Berdica nga Shkodra e cila jeton në Kosovë në Prishtinë. Arsi është...

Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë. Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Customer Engagement Marketing: A New Strategy for the Economy

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...