Bahtiri e lartëson Kurtin: Me të kryeministër, kanë dështuar planet me harta në tavolinë

Must read

Kush është bukuroshja nga Shkodra qe po q’mend tgjithë Shqiptarët.

E bukur, seksi dhe mjafte e ndjekur kjo ështe Bukuroshja Shqiptare Arsi Berdica nga Shkodra e cila jeton në Kosovë në Prishtinë. Arsi është...

Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë. Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Customer Engagement Marketing: A New Strategy for the Economy

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Kryetari i Mitrovicës jugore, Agim Bahtiri, ka thënë se ata që më parë i vendosen hartat në tavolinë për arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi, tashmë e kanë të qartë se me Albin Kurtin Kryeministër, plani i tyre ka dështuar.

Sipas tij, me qëndrimin dinjitoz në Konferencën e Sigurisë në Munih, Kurti tregoi se Kosova më asnjëherë nuk do të ndihet inferiore në përfaqësim ndërkombëtar, njofton Klan Kosova.

“Zbatimi i parimeve të përmendura nga Kryeministri Kurti, do ta forcojnë pozitën e Kosovës në dialogun për arritjen e marrëveshjes finale me Serbinë”.

“Ata që më parë i vendosen hartat në tavolinë për arritjen e kësaj marrëveshje, tashmë e kanë të qartë se me Albin Kurtin Kryeministër të Kosovës, plani i tyre ka dështuar”.

“Duke e njohur për së afërmi Albin Kurtin dhe vizionin e tij, unë e kam mbështetur edhe para se të bëhem pjesë e VV-së, prandaj së bashku na priftë e mbara në sfidat që kemi si popull para vetes”.

- Advertisement -

More articles

- Advertisement -

Latest article

Kush është bukuroshja nga Shkodra qe po q’mend tgjithë Shqiptarët.

E bukur, seksi dhe mjafte e ndjekur kjo ështe Bukuroshja Shqiptare Arsi Berdica nga Shkodra e cila jeton në Kosovë në Prishtinë. Arsi është...

Princesha Eriselda Hasani nē top 10 e femrave më të mira në Botē!

Top modelja Shqiptare Eriselda Hasani tani më sjell foto te reja për publikun shqiptarë. Eriselda në këto foto duket si zjarrë por e dime...

Social Media Marketing for Franchises is Meant for Women

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Customer Engagement Marketing: A New Strategy for the Economy

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...

Entrepreneurial Advertising: The Future Of Marketing

The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always smile. Refreshingly,...